Photo

Bieretiketten

Je hebt gekozen om een wijnetiketten te maken. Bij Zolemba ben je aan het juiste adres om jouw eigen wijnetiketten te maken. Jouw eigen etiket maken kan heel snel en makkelijk met onze configurator.

Papier van verantwoorde herkomst
Gemaakt in Nederland
Geleverd binnen 1 werkdag

Uw eigen ontwerp

Upload uw eigen ontwerp en stel uw etiket zo samen zoals u dat wil. Keuze uit diverse materialen en lijmsoorten!

24 uurs levering

Door gebruik te maken van moderne technieken op drukgebied zijn wij in staat om uw etiketten al binnen 24 uur te leveren.

Direct een prijs

Nadat u de configurator ingevuld heeft berekenen wij direct uw prijs en levertijd. U hoeft niet meer te wachten op een offerte.

Main Image
Smaller Image

Wijngaard

Hof van Twente

Stap aan boord van de webapp om in twee stappen print, sign, large format, textiel en giveaways te bestellen. Deze gesloten bestelomgeving is speciaal ontwikkeld voor frequent flyers: inhouse

Photo

Productie van
product labels

Wij hebben de productie van al onze producten geheel in eigen hand. Ook de productlabels die u samenstelt maken wij zelf. Op locatie in Haaksbergen beschikken wij over de nieuwste meest geavanceerde machines. Met deze machines zijn wij in staat alle producten op een hoog kwaliteitsniveau te produceren voor een lage prijs. De nieuwste druktechnieken garanderen een uitstekende kwaliteit full color bedrukking. Het gebruik van eigen machines stelt ons in staat het productieproces te leiden van begin tot eind. Er kunnen hierbij ook kwaliteitscontroles worden uitgevoerd. De medewerkers van Zolemba zijn hierin gespecialiseerd. Het product dat u thuis geleverd krijgt is altijd gecontroleerd en getest. Zo bent u verzekerd van een top product.

Materiaal

Bij bieretiketten is het raadzaam een materiaal te kiezen dat ook geschikt is voor koude temperaturen. Het meest gebruikte materiaal voor bieretiketten is papier. Papier is geschikt om op glas te plakken. Dit is tevens de voordeligste keuze. PP (Poly Propyleen) raden wij aan wanneer u op zoekt bent naar een bieretiket met een luxe uitstraling. Dit materiaal is een kunststof materiaal dat glanst. Algemene informatie over een materiaalkeuze. Gebruikelijk wordt door grote brouwerijen bijvoorbeeld een clear on clear constructie gebruikt, pp clear met een pet backing. Kleine bier brouwerijen gebruiken ook wel een PE of PP met een standaard backing (hg65).

Photo

Bekijk voorbeelden

Photo Photo Photo
chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible